Kuvanmuokkaus Tutorial – Photoshop – Noora’s Art Gallery

Pada hari ini akan memberi pembahasan perihal salah satu tajuk gesekan pena yang berjudul Kuvanmuokkaus Tutorial – Photoshop – Noora’s Art Gallery , apabila ada banyak sahabat yang mungkin dikala ini sedang mencari atau mengumpulkan info perihal pencarian yang sama dengan tema Kuvanmuokkaus Tutorial – Photoshop – Noora’s Art Gallery , semoga gesekan pena ini dapat memberikan manfaat bagi sahabat segalaMun ensimmäinen photoshop tutorial video, jossa näytän ja selitän mitä teen kuvankäsittelyssä tälle valokuvalle. Toivottavasti tykkäätte tästä ja jaksatte katsoa koska tästä tuli hiukan suunniteltua pidempi video 😀

Contact:

Instagram: noorasartgallery
web: noren.kuvat.fi
e-mail: noorasartgallery@gmail.com

TILAUSTÖITÄ SAATAVILLA!
Katso lisätietoja nettisivuiltani noren.kuvat.fi

source

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *